De training ‘Leer bouwen aan je kennis’

Deze training over effectieve leerstrategieën is geschikt voor middelbare scholieren en studenten die last hebben van demotivatie, stress, uitstelgedrag en/of achterstanden (gebreken in veronderstelde/benodigde kennis).

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust even contact op, of meld uw kind of jezelf direct aan via het contactformulier.


Dit gaat over mijn kind.Dit gaat over een aantal van onze leerlingen/studenten.


De studenten waren enthousiast over hetgeen ze hebben geleerd en de toepasbaarheid daarvan. Zo hadden ze veel baat bij de reflectie op ineffectieve studiestrategieën en gaf de ‘vergeetcurve’ hen inzicht in het belang en de timing van herhaling voor het beter onthouden van de leerstof. […] Alex, heel erg bedankt voor je wijze lessen, onvermoeibare inzet, betrokkenheid en begeleiding van studenten zowel tijdens als buiten de trainingssessies!

Desirée Parren, Universiteit Maastricht

Bij andere trainingen die ik volgde, lag de uitvoering bij mij, maar die was steeds drama. Van Alex’ training kreeg ik zelfvertrouwen, mede omdat ik aan de hand ben meegenomen bij de uitwerking van de concepten. Ik was een keer niet naar huis gestuurd met een “vage” opdracht die nooit meer gecontroleerd zou worden door iemand. Ik was naar huis gegaan met het idee dat ik niet alleen was.

Iris, Geneeskundestudent LUMC, Instagram @studying_with_iris